Såld

Fålhagen, Uppsala

Hjalmar Brantingsgatan 8 B

Slutpris: 1 475 000 kr

Hjalmar Brantingsgatan 8 B

Kvadratsmart etta med nytt kök och utmärkt läge i Fålhagen

Välkommen till en perfekt planerad etta i attraktivt läge på Hjalmar Brantingsgatan. Bostaden erbjuder ett nytt kök (hösten 2021), bra badrum med dusch och ett ljust rum med sovalkov och plats för både matbord och soffa. Här bor du på tredje våningen, där ett stort fönsterparti och högt läge ger ett fint ljusinsläpp och vy mot tak och björkarnas trädkronor. Precis som 40-talshus ofta har är takhöjden hög.

Bra bostadsrättsförening i vackert 1940-talshus. Brf Linnéa har god ekonomi och en låg belåning (2160 kr/kvm, årsredovisning 2020) samt en grön och fin innergård, med flera sociala ytor som t.ex. grillpats och pergola.

Fålhagen är ett av Uppsalas absolut populäraste bostadsområde - Centralt, med lugna gator, flera vackra byggnader och bl.a. bra kvarterskrogar. Här bor du med utmärkt pendlarläge med närhet till resecentrum och handel och service finns på gångavstånd vid Vaksala torg och i Uppsala city.

Varmt välkommen!

Josefin Burell
Ansvarig mäklare

Josefin Burell

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Josefin

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Hjalmar Brantingsgatan 8 B, Såld i Fålhagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad