Såld

Fålhagen, Uppsala

Hjalmar Brantingsgatan 31

Slutpris: 3 450 000 kr

Hjalmar Brantingsgatan 31

Trevlig lägenhet med uthyrningsdel, eldstad samt balkong mot innergård.

Välkommen till denna trevliga och väldisponerade bostaden med gavelläge. Bekvämt belägen en halvtrappa upp finns denna charmiga 50-talstrea med uthyrningsdel, eldstad samt balkong mot innergård. Genomgående ekparkettgolv (förutom i uthyrningsdelen), ljust målade väggar, högt i tak och fönsterbrädor i sten.

Planlösningen ger en välkomnande hall, trivsamt och rymligt kök med rejäl matplats vid fönster, stort sovrum med praktisk skjutdörrsgarderob, fräscht badrum samt stort vardagsrum med utgång till balkong mot innergård och fönster i två väderstreck och öppen spis. Uthyrningsdelen har ingång både från trapphuset och lägenheten vilket skapar ett flexibelt boende med många möjligheter. Perfekt för er som vill sänka era egna boendekostnader, har eget företag eller tonåringar. I uthyrningsdelen finns hall med kokvrå, stort rum (en del möbler ingår), WC med toalett, handfat, mindre dusch och handukstork. Till lägenheten hör två källarförråd och matkällare med extra frys.

Välordnad förening som har utfört många av de stora renoveringarna (bl.a. stamrenoverat fastigheten 2004). I föreningen finns tvättstuga, torkrum, mangelrum med stenmangel, cykelförråd, hobbyrum och samlingslokal. I månadsavgiften ingår värme, varm- och kallvatten, kabel-tv, bredband och IP-telefoni (exkl. samtalsavgifter).

I Fålhagen bor man i ett centralt läge som präglas av äldre och vackra hus med fina innergårdar. Området är ett av Uppsalas mest eftertraktade områden att bo i, mycket tack vare närheten till Resecentrum och gågatan. I närområdet finns matbutiken Willys, trevliga parker, Vaksala torg och Kvarnengallerian med bl.a. välsorterad ICA, systembolag, apotek och restauranger.

Michael Melin
Ansvarig mäklare

Michael Melin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Michael

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Hjalmar Brantingsgatan 31, Såld i Fålhagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad