Till salu

Fålhagen, Uppsala

Hjalmar Brantingsgatan 29

  • price tag icon 2 419 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
1 975 000 kr
  • lamp and chair icon 1 rum och kök
area icon Yta
  • 30,5 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 419 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 3 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1953
Hjalmar Brantingsgatan 29

Välkommen till en charmig och välplanerad etta med sovalkov i populära Fålhagen.

Denna lägenhet är en perfekt kombination av praktiskt boende och modern design. Vid ingången möts du av en hall som erbjuder gott om förvaringsmöjligheter, vilket gör det lätt att hålla ordning och reda. En snygg tegelvägg pryder vardagsrummet och belyses av effektfulla spotlights, vilket ger en behaglig atmosfär. Köket är välutrustat och har stilfulla röda luckor som ger en fin kontrast till den övriga inredningen. Här finns gott om förvaring och arbetsyta, vilket gör det till en fröjd att laga mat och umgås med vänner. Det rymliga vardagsrummet erbjuder plats för både avkoppling och sömn i den praktiska sovalkoven. Det är en flexibel lösning som effektivt utnyttjar utrymmet och skapar en avskild sovdel i rummet. Badrummet är modernt och stilrent, utrustat med ett bekvämt badkar där du kan njuta av avkopplande stunder.

Till lägenheten hör även ett källarförråd där du kan förvara säsongens kläder och övriga tillhörigheter på ett praktiskt sätt.

Som boende i Fålhagen har du ett ypperligt pendlarläge med närhet till kollektivtrafik och gångavstånd till Uppsalas livliga stadskärna. För dig som gillar att laga mat hemma finns Willys bara ett stenkast från lägenheten, vilket gör det smidigt att handla stora matinköp.

Denna lägenhet passar perfekt som första bostad för den som söker bekvämt och modernt boende, som studentboende för den som studerar i närheten, eller som övernattningslägenhet för den som behöver en praktisk och välbelägen plats att övernatta på.

Varmt välkommen på visning för att upptäcka allt som denna fantastiska lägenhet har att erbjuda!

Intresseanmälan
Annika Bolander
Ansvarig mäklare

Annika Bolander

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Annika

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Hjalmar Brantingsgatan 29, Till salu i Fålhagen, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad