Såld

Fålhagen, Uppsala

Hjalmar Brantingsgatan 21

Slutpris: 4 240 000 kr

Hjalmar Brantingsgatan 21

Charmig 4:a med uthyrningsdel, öppen spis och bevarade originaldetaljer i Fålhagen!

Bekvämt belägen en halvtrappa upp ligger denna charmiga 50-talsfyra med uthyrningsdel. Här har man chansen att sätta sin egen prägel samtidig som man kan bevara lägenhetens ursprungscharm. Många tidstypiska detaljer som vacker originalparkett, högt i tak och fönsterbrädor i sten.

Den trevliga planlösningen i den större lägenheten ger en välkomnande hall, kök med delvis bevarad originalinredning, två sovrum, stamrenoverat badrum, balkong mot innergård samt stort vardagsrum med fönster i två väderstreck och öppen spis.

Uthyrningsdelen har ingång både från trapphuset och lägenheten vilket skapar ett flexibelt boende med många möjligheter. Perfekt för er som vill sänka era egna boendekostnader, har eget företag eller tonåringar. Stort rum, kokskåp, toalett och hall. Till lägenheten hör tre förråd i källaren.

Välordnad föreningen som har utfört många av de stora renoveringarna (vatten- och elstammar, tak, fasad, dränering av grund, säkerhetsdörrar, fönster, balkongdörrar, garageportar och fjärrvärmecentral). I föreningen finns cykel-/barnvagnsförråd, tvättstuga, mangelrum, hobbyrum och gemensamt duschrum. I månadsavgiften ingår värme, varm- och kallvatten, kabel-tv, bredband och IP-telefoni (exkl. samtalsavgifter).

I Fålhagen bor man i ett centralt läge som präglas av äldre och vackra hus med fina innergårdar. Området är ett av Uppsalas mest eftertraktade områden att bo i, mycket tack vare närheten till Resecentrum och gågatan. I närområdet finns trevliga parker, Vaksala torg och Kvarnengallerian med bl.a. välsorterad ICA, systembolag, apotek och restauranger.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Hjalmar Brantingsgatan 21, Såld i Fålhagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad