Såld

Fålhagen, Uppsala

Hjalmar Brantingsgatan 19

Slutpris: 1 350 000 kr

Hjalmar Brantingsgatan 19

Charmig lägenhet med yteffektiv planlösning, centralt läge och låg månadsavgift!

OBS! FAST PRIS - FÖRST TILL KVARN GÄLLER!

Perfekt planerad etta med ett bra läge mitt i Fålhagen! Välutrustat kök med en social utformning som skapar både rejäl arbetsyta och möjlighet till matplats för 4-5 personer. Smart platsbyggd loftsäng som möjliggör en väldigt yteffektiv möblering. Bra förvaring i stor garderobsvägg med skjutdörrar. Ljusa väggar med en fondvägg, snyggt parkettgolv i inre delen av lägenheten och ett praktiskt klinkergolv i kök och hall.

Till bostaden hör ett stort källarförråd om cirka 6-7 kvm!

Välskött bostadsrättsförening med god ekonomi och mycket låg belåningsgrad. Bredband ingår i månadsavgifterna! I föreningen finns tvättstuga med torkrum, cykelförråd och hobbyrum. Föreningen har en mysig gemensam trädgård med trädgårdsmöbler, perfekt för trevliga grillkvällar på sommaren. Föreningen har egna parkeringsplatser och varmgarageplatser med kort kötid. Helt nya fönster installerades under våren 2018. Läs mer om föreningen på deras egna hemsida www.bjorken.bostadsratterna.se.

Lägenheten är belägen mitt i Fålhagen med några minuters promenad till tågstationen och centrum. I närheten finns gym, restauranger och t.ex. affärshuset Kvarnen med mataffär, apotek och systembolag. Lugnt och grönt område med nära till allt!

Tillträde flexibelt.

Martin Jansson
Ansvarig mäklare

Martin Jansson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Martin

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Hjalmar Brantingsgatan 19, Såld i Fålhagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad