Såld

Fålhagen, Uppsala

Hjalmar Brantingsgatan 10A

Slutpris: 1 750 000 kr

Hjalmar Brantingsgatan 10A

Smakfullt renoverad etta med sovalkov och solig balkong, belägen precis intill city och resecentrum!

I attraktiva Fålhagen, med sitt optimala läge till Uppsala centrum får du nu möjlighet att förvärva denna charmiga lägenhet om ett rum och kök med sovalkov och solig balkong.
Här hittar du eftertraktade tidstypiska detaljer så som bevarat parkettgolv, högt i tak och fönsterbrädor i vacker marmor. Efter renovering har lägenheten smakfullt moderniserats och samspelar fint i stil med resten av fastighetens ursprungliga 40-tal. Den välplanerade planlösningen fördelar sig på en hall med avhängning och förvaring i inbyggda garderober med överskåp och ett ljust kök med plats för matbord. Ett vardagsrum med plats för soffgrupp och en praktisk sovalkov som smidigt skärmar av sängen. Du får även en balkong i sydöstläge med sol i princip hela dagen och ett helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin.
Utöver all möjlighet till förvaring i lägenheten har du även ett separat förråd i fastigheten.

Brf Liljan är en trivsam förening där du som boende erbjuds bland annat tillgång till den grönskande innergården med trädgårdsmöbler samt i källarplan en bastu och samlingslokal.

Fålhagen är ett attraktivt område beläget i lugn omgivning och med endast några minuters promenadavstånd till resecentrum och city. På vägen dit passerar du bl a restauranger, gym och affärshuset Kvarnen med livsmedelsbutik, systembolag och apotek. I det direkta närområdet finner du även ytterligare större livsmedelsbutik med apotek. Universitetsområdet når du med en cykeltur på endast några minuter eller genom bra bussförbindelser. Samtidigt som du får ett centralt läge behöver du inte oroa dig för någon trafik.

Välkommen på visning!

Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Hjalmar Brantingsgatan 10A, Såld i Fålhagen, Uppsala

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad