Såld

Storvreta, Uppsala

Himmelsvägen 19

Slutpris: 1 710 000 kr

Himmelsvägen 19

Trea med möjlighet till att inreda till en fyra!

Välkomna till en trevlig lägenhet med stor och rymlig balkong i bästa solläge!

Planlösningen fördelar sig på välkomnande hall med plats för att hänga av sig ytterkläder. Stort och rymligt förråd in till vänster från hallen, badrum, arbetskök med ljus inredning och separat matplats (här går det utmärkt att få ett sovrum om så önskas), två sovrum samt vardagsrum med utgång till möblerbar balkong som vetter mot den lugna innergården i ett soligt och fritt läge!

Bostaden är beläget i ett barnvänligt och naturnära område med fina promenadvägar, lekplatser, förskola och skola. Storvreta erbjuder all tänkbar service och utmärkta fritidsaktiviteter.

Täta turer med både buss och Upptåget in till centrala Uppsala och till Gränby centrum tar det knappt 10 minuter med bil.

Besök gärna föreningens hemsida: https://www.lyckebo.se/

Anette Blomstedt
Ansvarig mäklare

Anette Blomstedt

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Anette

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Himmelsvägen 19, Såld i Storvreta, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad