Såld

Rickomberga, Uppsala

Hildur Ottelinsgatan 1 B

Slutpris: 1 950 000 kr

Hildur Ottelinsgatan 1 B

Högst inbjudande 2:a med välproportionerade ytor, egen p-plats & stor balkong i soligt sydväst!

Mycket välkomnande område beläget alldeles invid vackra strövområden, lugnet själv trots att ni befinner er nära Uppsalas stadskärna.

Bra disponerad 2:a belägen på gavel mot grönskande trädgård utan boende grannar över, i ljusa kulörer med fokus på väl tilltagna sällskapsytor i form av rejält vardagsrum med stort fönster i halvöppen lösning mot kök. Stilrent inrett kök med skåpinredning i vitt, uppdaterade vitvaror och rejäl plats för middagsgästerna. Sovrummet rymmer dubbelsäng samt ytterligare möblemang om så önskas. Det finns gott om förvaringsmöjligheter i tillhörande garderober samt i rymlig klädkammare. Helkaklat våtutrymme i snygg design och bra storlek med dusch och installerad tvättmaskin. Samtliga blandare i bostaden är utbytta.

Både sommar- och vintertid njuter ni av balkongen som vetter i sydväst. Sommartid för den behagliga värmen, man slår sig gärna till ro i ett skönt möblemang och njuter. Det finns en nyinstallerad markis att fälla ned varmare dagar. Vintertid då träden besöks av vackra fåglar som är ute efter mat och gör sällskap.

Välmående bostadsrättsförening med låg belåning per kvadratmeter och en av de få föreningarna i Uppsala där parkeringsplats är inkluderad i månadsavgiften. Det finns gästparkeringar att nyttja, god extern förvaring med vindsförråd i samma hus om ca 8 kvm, gemensam tvättstuga och invändig cykelförvaring till varje trappuppgång. I närområdet finns elljusspår och fina promenadstråk i Stabby Prästgård, Stabby Backe och Stabbyskogen. Mimmi Ekholms plats erbjuder bl a gym, restauranger och välsorterad mataffär, kring Ringgatan finns flera butiker, bank och restauranger, men det är även behagligt avstånd till stadskärnan och studentlivet med Ekonomikum i fokus.

Linn Thyrestam Grape
Ansvarig mäklare

Linn Thyrestam Grape

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linn

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Hildur Ottelinsgatan 1 B, Såld i Rickomberga, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad