Såld

Herrhagen, Uppsala

Herrhagsvägen 403

Slutpris: 1 595 000 kr

Herrhagsvägen 403

Herrhagens trevligaste uteplats!!

Nu ges tillfället att förvärva en trevlig och välplanerad tvåa i genomgående fint skick med herrhagens trevligaste uteplats med nyttjanderätt. Avskilt belägen med egen entré i ett familjevänligt område. Denna lägenhet ger er rymliga och öppna ytor i form av ett ljust kök med plats för matgrupp intill fönster, ett vardagsrum som rymmer både större soffgrupp och annan möblemang och med utgång till uteplats i västerläge, ett sovrum samt en rymlig klädkammare/kontor och fräscht badrum med tvättmaskin och fönster. I dagsläget finns det lediga parkeringsplatser.

Brf Ängsviolen är välskött förening med en inkluderande avgift där man nyligen har dragit in fiber i fastigheten. Här kan du njuta av en stor innergård med lekplatser, grönytor, odlingsmöjligheter samt en trevlig festlokal med övernattningsmöjligheter. Till lägenheten hör ett förråd och en matkällare.

I herrhagen bor ni i ett trivsamt och lugnt område. Här befinner ni er som närmsta granne med naturen och strövområden, och med motionsspår samt svampplockning precis utanför dörren. I närområdet finns skolor, förskolor, bibliotek och vårdcentral, gott om serviceutbud så som livsmedelsbutiker, systembolag, apotek och träningsanläggning m.m. Uppsala centrum når ni via goda bussförbindelser som går strax utanför huset eller med en smidig cykeltur på endast 15 minuter.

Välkomna på visning! Anmäl ert intresse till ansvarig mäklare idag!

Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad