Såld

Herrhagen, Uppsala

Herrhagsvägen 403

Slutpris: 1 700 000 kr

Herrhagsvägen 403

Lägenhet högst upp i huset med fri sikt - Naturnära område i Herrhagen - Hiss från markplan

Välplanerad lägenhet i naturnära Herrhagen som erbjuder balkong med eftermiddags och kvällssol.. Lägenheten erbjuder genomgående gott om förvaring, badrum med badkar, kök med matplats för ca 4-6 personer, sovrum med plats för en dubbelsäng och vardagsrum med plats för en större soffgrupp och utgång till lägenhetens balkong.

Brf erbjuder möjlighet till användning tvättstuga som är belägen i samma hus som lägenheten. I övrigt finns en kvarterslokal i föreningen. Lägenheten är belägen i en utmärkt stadsdel med vackra omgivningar med naturen endast ett stenkast bort. I området finns lekplatser, belyst terrängspår, förskola, skola, bibliotek samt ett stort butiksutbud med bl a Ica Maxi och Willys. Bra cyckel- och busskommunikationer till city.

Varmt välkomna till visning!

Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Planritning

previous slide
next slide

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad