Såld

Herrhagen, Uppsala

Herrhagsvägen 338

Slutpris: 3 770 000 kr

Herrhagsvägen 338

Trivsamt radhus i enplan med läge precis intill naturen, i ett lugnt och barnvänligt område

Välkommen till detta trevliga och välplanerade radhus i fint skick, beläget på en hörntomt i familjevänligt område på en återvändsgata. Huset är i enplan och ger er lättillgängliga samt rymliga ytor. Planlösningen fördelar sig på ett nytt och modernt kök från år 2022 med plats för matgrupp för 4-6 personer, ett vardagsrum som rymmer den större soffgruppen, två sovrum och även ett omgjort förråd som kan användas som ett extra sovrum/ kontor om så önskas samt ett helkaklat badrum. Gott om förvaring finns i klädkammare, vindsutrymme samt förråd i anslutning till carporten. Med godkänt bygglov har vissa grannar inrett vindsutrymmet för att få ytterligare ett våningsplan.

Från vardagsrummet når du det inglasade uterummet samt altanen med markis som förlänger husets yta ytterligare. Tomten är insynsskyddad på 377 kvm och ligger i sydvästläge med sol hela dagen, här finns en användbar gräsmatta med plats för odlingar och aktivitet. På husets framsida finns möjlighet till ytterligare en uteplats med morgonsol.

I Herrhagen bor du i ett trivsamt och lugnt område. Här befinner du dig som närmsta granne med naturen och strövområden, och med motionsspår samt svampplockning precis utanför dörren. I området finns skolor, förskolor och bibliotek, gott om serviceutbud så som ICA Maxi stormarknad, Willys, systembolag, apotek, gym och restauranger m.m.
Uppsala centrum når du via 5:ans buss som går endast ett stenkast från huset eller via en smidig cykeltur på endast 20 minuter.

Välkommen på visning!

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Herrhagsvägen 338, Såld i Herrhagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad