Såld

Herrhagen, Uppsala

Herrhagsvägen 264

Slutpris: 3 940 000 kr

Herrhagsvägen 264

Fint och väldisponerat parhus beläget precis intill naturen, i ett lugnt och barnvänligt område!

Välkommen till detta charmiga och mycket tilltalande parhus med en väldisponerad planlösning, beläget i ett familjevänligt område på en återvändsgata. Huset är i tvåplan och ger er ett modernt och smakfullt utförande. Här får du ett modernt kök med full utrustning och gott om förvaring samt arbetsyta. I köket rymmer ett matbord för ca fyra personer. Vardagsrummet har plats för ytterligare större matgrupp och även soffgrupp. Du får två badrum varav den ena med dusch och tvättpelare och det andra med badkar. Fyra stycken sovrum i bra storlek varav det ena med gedigen klädkammare. Den inre hallen på övre plan är möblerbar vilket ger möjlighet till ett extra tv-rum om så önskas.
Parhusets har två trivsamma och ombonade uteplatser med trädäck. Den vid framsidan av huset är i söderläge med sol större delen av dagen. Det finns även en pittoresk lekstuga, utförd i matchande stil som huset, för barnen att leka i. Altanen vid husets baksida är praktiskt beläget med uppsikt över kvarterets egna lekplats.

Carport med plats för en bil och även ytterligare en bil får plats på den stenlagda ytan bredvid. Gästparkeringar finns i samfälligheten.

Området är trivsamt och lugnt, mycket praktiskt beläget för barnfamiljen då du får direkt närhet till förskolor och skolor. Här befinner du dig som närmsta granne med naturen och strövområden, och med motionsspår samt svampplockning precis utanför dörren. I Stenhagen centrum finner du bibliotek, gott om serviceutbud så som ICA Maxi stormarknad, Willys, systembolag, apotek, gym och restauranger m.m.
Uppsala centrum når du via 5:ans buss som går endast ett stenkast från huset eller via en smidig cykeltur på ca 20 minuter.

Välkommen på visning!

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Herrhagsvägen 264, Såld i Herrhagen, Uppsala Planlösning från Herrhagsvägen 264, Såld i Herrhagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad