Såld

Herrhagen, Uppsala

Herrhagsvägen 195

Slutpris: 2 120 000 kr

Herrhagsvägen 195

FAST PRIS!

!! FAST PRIS !! FÖRST TILL KVARN PRINCIPEN
Välkommen till en mycket fräsch 3:a på Herrhagsvägen 195. Bostaden erbjuder en rymlig hall med förvaringsmöjligheter, luftigt vardagsrum med trestavigt ekparkettgolv samt öppen planlösning mot trevligt kök, två bra sovrum samt ett stort badrum med dusch. Härlig balkong i bästa solläget. Rymlig klädkammare med plats för mycket förvaring.

Herrhagen är ett lugnt, naturskönt och barnvänligt område strax utanför centrala Uppsala med goda kommunikationer till centrum. Njut av friluftsliv, rekreation och härliga utflykter i skogen som ligger i anslutning till området. För den sportintresserade finns också gott om motionsmöjligheter - stor fotbollsplan invid Herrhagsvägen som vintertid spolas till isbana, inomhushallar samt en curlinghall. Bara ett stenkast bort hittar du områdets centrum med köpcentrum, gym, vårdcentral och service. Bibliotek för både stora och små finns i Stenhagens bildnings- och kulturcenter.

Välkommen att anmäla ditt intresse hos ansvarig mäklare!

Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad