Såld

Herrhagen, Uppsala

Herrhagsvägen 178

Slutpris: 2 400 000 kr

Herrhagsvägen 178

Hemtrevligt bostadsrättsradhus i ett lugnt och barnvänligt område! Parkering ingår!

Välkommen till detta trevliga och välplanerade bostadsrättsradhus, med en altan och gräsmatta, i ett familjevänligt område precis intill naturen. Huset är tvåplan med ett genomgående fräscht och fint skick. Här får du smart planerade samt rymliga ytor i form av ett nytt kök med plats för stor matgrupp, ett vardagsrum som rymmer större soffgrupp och ytterligare möbel, fyra sovrum samt två badrum. Gott om förvaring finns i flertalet garderober, klädkammare, vindsutrymme samt förråd i anslutning till huset.
Från det trevliga vardagsrummet når du husets lummiga uteplats. Här finns både en altan i nordost med pergola och en uppvuxen trädgård med bl a äppelträd. På husets framsida har du ytterligare en uteplats med möjlighet för dig att njuta av eftermiddagssolen. Här har du ett boende med mycket inkluderat i avgiften: parkeringsplats med el-plint, värme, varm- och kallvatten, kabel-tv, bredband, tvättstuga och bostadsrättstilläggsförsäkringen, även tillgång till föreningens bastu och motionsrum/träningslokal. Det finns lediga platser för elbil att hyra separat!

I Herrhagen bor du i ett trivsamt område med närhet till allt du kan önska dig. Här befinner du dig som närmsta granne med naturen och strövområden, och med motionsspår samt svampplockning precis utanför dörren. Mycket kort avstånd till flertalet större lekparker, skolor, förskolor och bibliotek samt Stenhagens centrum med gott om serviceutbud hos t ex ICA Maxi stormarknad, Willys, systembolag, apotek, restauranger och träningsanläggning m.m. Uppsala centrum når du via 5:ans buss som går strax utanför kvarteret eller med en smidig cykeltur på endast 20 minuter.

Välkommen på visning!

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Herrhagsvägen 178, Såld i Herrhagen, Uppsala Planlösning från Herrhagsvägen 178, Såld i Herrhagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad