Såld

Bromma - Smedslätten, Stockholm

Herman Ygbergs väg 14

Slutpris: 6 150 000 kr

Herman Ygbergs väg 14

3:a med balkong, hiss, egen parkeringsplats och solig sydvästlig balkong i Smedslättsidyllen

Hiss // Balkong // P-plats // Gästparkeringar // Gästlägenhet // Bastu // Trädgård

Välkommen till denna fina, välskötta och välplanerade 3:a, en trappa upp utan insyn i lugna idylliska Smedslätten. Kök med matplats invid vardagsrummet och utgång till stor balkong i soligt sydvästläge. Två sovrum och ett stort badrum samt en walk-in closet. Föreningens hus ligger inbäddat i grönska mitt i villabebyggelsen. Trivsam förening med grönskande stor innergård, hiss, parkeringsplatser samt gästparkeringar i hjärtat av villaidyllen. Välkommen hem!

Området:
Perfekt om man vill vill bo lugnt men ändå nära service och kommunikationer. Spårvagnen "12:an" promenerar du till på några minuter. Söker du lugn och ro stannar du i Smedslätten med alla sköna promenadstråk och närheten till Mälaren. Sommartid når man lätt Solviksbadet, badet på Kärsön, Drottningholm eller andra spännande utflyktsmål. Längtar du efter stadens puls med aktiviteter, kultur och shopping tar du dig in till city på 20 minuter.

Ansvarig mäklare

Jonas Cederroth

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Herman Ygbergs väg 14, Såld i Bromma - Smedslätten, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad