Såld

Norrmalm, Stockholm

Herkulesgatan 26, 7 tr

Slutpris: 7 800 000 kr

Herkulesgatan 26, 7 tr

Ljus, sällskaplig och välplanerad 3,5:a i högt läge med smakfull interiör och balkong i söder.

Högt upp i huset i hjärtat av citypulsen med närhet till allt man kan önska! Välkomna till ett luftigt och inbjudande hem med genomgående ljusa, stilfulla och tidlösa materialval där det bara är att flytta in. Här har stor omsorg lagts på modern interiör för att maximera trivseln och i kombination med lättmöblerade rum och ljusinsläpp från stora fönster i olika väderstreck finns här alla förutsättningar att bo länge. Det smakfulla och fullt utrustade köket med köksö i öppen planlösning mot vardagsrummet gör det enkelt att vara många och bjuder in till minnesvärda stunder, och som en naturlig förlängning av sällskapsdelen nås balkongen i söder med plats för möblemang och odlingar om så önskas. Dessutom nås den gemensamma takterrassen med utsikt mot stadshuset bekvämt via hiss endast tre våningar upp. Bostaden erbjuder idag tre fina sovrum med möjlighet att nyttja det mindre som arbetsrum vid behov. Det helkaklade och påkostade badrummet är försett med såväl badkar som dusch och bekvämt utrustat med tvättmaskin. Den välkomnande hallen erbjuder generös förvaring bakom garderobsvägg med skjutdörrar och utöver det finns två rymliga klädkammare i anslutning till sovrum och arbetsrum. Dessutom finns nyttjanderätt till förråd om ca 1,2kvm i föreningen. Sammantaget en stilren och inflyttningsklar city-pärla med alla önskvärda bekvämligheter. Välkomna upp till våning sju!

Bostadsrättsföreningen Elefanten är en äkta förening som äger marken och består av 150 lägenheter samt 8 lokaler med goda hyresintäkter. Fastigheten bebyggdes 2003 och består av 1 flerbostadshus. För närvarande finns inga större renoveringar eller underhåll planerade. För föreningens medlemmar finns nyttjanderätt till en gemensam innergård, takterrasser, tvättstuga samt barnvagns- och cykelrum. Läs gärna mer på föreningens hemsida: https://brf-elefanten.se/

Området runt Brf Elefanten har det mesta av vad Stockholm kan erbjuda. I närheten ligger Drottninggatan med sitt rika utbud av butiker och restauranger. Vid Sergels Torg hittar ni kulturhuset och Stadsteatern. I motsatt riktning ligger historiska Gamla Stan. Två Kvarter från Brf Elefanten ligger T-centralen, Stockholms mittpunkt i det lokala transportnätet med anknytningar till samtliga tunnelbanelinjer.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Herkulesgatan 26, 7 tr, Såld i Norrmalm, Stockholm Planlösning från Herkulesgatan 26, 7 tr, Såld i Norrmalm, Stockholm Planlösning från Herkulesgatan 26, 7 tr, Såld i Norrmalm, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad