Såld

Gottsunda, Uppsala

Henry Wemans väg 2

Slutpris: 1 595 000 kr

Henry Wemans väg 2

Optimalt planerad 2:a med öppen planlösning och härlig balkong, belägen högst upp i huset!

Välkommen till denna välplanerad hörnlägenhet belägen högst upp i huset på våning 6 med hiss från markplan. Fastigheten är från 2014 och lägenheten är i ett genomgående fräscht och modernt skick Här finner du en öppen och mycket funktionell planlösning med goda sällskapsytor och ett fint ljusinsläpp då den har fönster åt två olika väderstreck samt en härlig balkong i ett fritt söderläge.

Planlösningen fördelar sig på en hall med förvaring i skjutdörrsgarderob, ett fullt utrustat kök med plats för större matbord, ett vardagsrum som rymmer den större soffan och med utgång till balkongen, ett badrum med både tvättmaskin och torktumlare samt ett sovrum med skjutdörrar och skjutdörrsgarderob.

Här bor du i en förening med varmgarage i källaren, stor föreningslokal, bastu och övernattningsrum. Bekvämt belägen där du har omedelbar närhet till Gottsunda Centrum med affärer, vårdcentral, apotek, folktandvård, simhall, bibliotek och restauranger. Goda förbindelser till Uppsala City via fina cykelvägar eller buss. BMC, Polacksbacken och Ultuna ligger på ett bekvämt cykelavstånd.

Välkommen på visning!

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Henry Wemans väg 2, Såld i Gottsunda, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad