Såld

Gottsunda, Uppsala

Henry Wemans väg 10

Slutpris: 1 625 000 kr

Henry Wemans väg 10

Välplanerad trea med stor balkong om 19 kvm

Varmt välkommen till denna stilrena 3:a med stor och härlig balkong om hela 19 kvm! Njut av att få bo i en lägenhet med smakfulla materialval och ljus färgsättning.
Mycket yteffektiv planlösning som är fördelad på en välkomnande hall med god förvaring och plats för avhängning, kök och vardagsrum i öppen planlösning, två sovrum med förvaring samt ett stort badrum med tvättmaskin och torktumlare.

Lugnt läge tack vare gavelläget. Här bor du i en ny och fräsch lägenhet från 2015 i ett naturnära område med gym, restauranger, nya Gottsunda centrum med livsmedelsbutiker, apotek, vårdcentral, butiker och mycket mer. Goda förbindelser till Uppsala city via fina cykelvägar eller buss. BMC, Polacksbacken och Ulltuna ligger på ett bekvämt cykelavstånd. I övrigt så finns ett förråd som hör till lägenheten belägen i källarplan och i föreningen finns det möjlighet att hyra bastu, relaxavdelning, samlingslokal samt två övernattningsrum.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Henry Wemans väg 10, Såld i Gottsunda, Uppsala

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad