Såld

Henriksdalsberget, Nacka

Henriksdalsringen 41

Slutpris: 3 000 000 kr

Henriksdalsringen 41

Välkomna högt upp i huset till denna attraktiva lägenhet med sjöutsikt där du får chansen att sätta din egen prägel på!

- Bland områdets bästa läge näst högst upp i huset!
- Vacker utsikt över staden och vatten!
- Nära till city, sickla köpkvarter och fantastiska naturområden!

Här bor man i en välplanerad lägenhet med ljusinsläpp från två vädersteck vilket gör bostaden väldigt behaglig. Lägenheten uppfyller de flesta behov och erbjuder två sovrum, rymligt kök med goda arbetsytor, vardagsrum med underbar utsikt, inglasad balkong mot innergården, hall med gott om förvaring och ett badrum samt en gäst-wc.

Det finns mycket goda kommunikationer med buss ca 50 meter ifrån bostaden som snabbt tar dig in till city. Om man istället vill ta båten in till stan görs detta väldigt smidigt i Saltsjöqvarn. Närheten till city, havet och naturområden samt all tänkbar service i Sickla gör detta till en bostad som uppfyller alla dina behov.

Kontakta mäklaren för mer information och varmt välkommen på visning!

Oscar Wittberg
Ansvarig mäklare

Oscar Wittberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Oscar

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Henriksdalsringen 41, Såld i Henriksdalsberget, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad