Kommande bostad
Budgivning pågår

Rasbo, Uppsala

Henriksberg 121

Senaste bud
bidding icon with dollar sign Budgivare 1 4 300 000 kr Visa alla
  • Friliggande villa
4 895 000 kr Eller enligt ök
  • lamp and chair icon 5 rum och kök
area icon Yta
  • 144 m2 boarea
  • 2 178 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 2020
Henriksberg 121

Nybyggt hus med öppet till nock, härliga sällskapsytor och påkostad inredning i naturskön miljö.

Ca 20 minuters bilresa från Uppsala, inbäddat bland grönska finner denna vackra byggnation från Fiskarhedenvillan, ett enplanshus där man gjort det lilla extra i utförande och design. Redan i husets entré slås ni av den härliga rymden, det är öppet till nock med 3,2 meter på högsta punkt och stora fönsterpartier som sträcker sig från golv till tak för optimalt ljusflöde.

När man byggde huset lade man fokus på bästa möjliga samvaro med stora sällskapsytor; vardagsrum och kök finns i öppen lösning med gott om plats för stort soffmöblemang, tv-möbel och rejält matbord som gärna agerar avskiljare. Köket är stilrent inrett i ljusgrå nyans med inredning från Ballingslöv och vitvaror från Siemens. Det finns tre rejäla sovrum som samtliga rymmer säng samt ytterligare möblemang. Våtutrymmena är inredda i stilren design med påkostade material och båda rymmer duschmöjligheter samt wc. Tvättutrymmet är separat med groventré. Goda förvaringsmöjligheter i generös hall, klädkammare samt i platsbyggda garderober.

Bo i naturskön landsbygd med omfamnande grönska men ändå grannar på lagom avstånd. Gräsbeklädd tomt och två stora altandäck som vetter i olika väderstreck. Bred, grusad infart som agerar parkeringsyta. Nära vackra strövområden oavsett om du trivs bäst i öppna landskap eller skog och närmsta vattendrag finns ca 15 minuters cykelresa bort. Många boende i området har barn och närmsta förskola samt skola upp till högstadieålder finns i Gåvsta, många väljer även skola i Lindbacken. Pendlarvänligt med ca 20 minuters bilresa till Uppsala och allmänna kommunikationer från riksväg 288.

Intresseanmälan
Linn Thyrestam Grape
Ansvarig mäklare

Linn Thyrestam Grape

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linn

Bostad

Ekonomi

Planlösning från Henriksberg 121, Kommande i Rasbo, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad