Kommande bostad

Storvreta, Uppsala

Hemmansvägen 11

  • Friliggande villa
4 195 000 kr
  • lamp and chair icon 5 rum och kök
area icon Yta
  • 128 m2 boarea
  • 439 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 1973
Hemmansvägen 11

Rymligt radhus i mycket barnvänligt område!

Välkommen till Hemmansvägen 11 och detta tilltalande radhus i trivsamma Storvreta! Här bor du i ett trevligt och lugnt område perfekt för barnfamiljen men även för dig som söker ett enkelt och bekvämt boende. Huset är i enplan, med en lättillgänglig yta och trädgård med stort trädäck. Planlösningen fördelar sig på en rymlig hall där den inre delen som sammanknyter alla rum har en ståtlig öppenspis, ett stort vardagsrum med plats för både soff- och matgrupp och även utgång till det stora insynsskyddade trädäcket som sträcker sig vidare ut till trädgården som angränsar till allmänning. Ett helkaklat badrum med dusch och separat sektion med tvättutrustning samt ett badrum med dusch. Ett stilrent och rymligt kök som rymmer stor matplats och utgång till altanen på framsidan av huset. Det finns tre väl tilltagna sovrum för hela familjen att rymmas i. Bilen har sin plats i garaget och ytterligare två får plats på uppfarten.

Den lugna återvändsgatan borgar för trygghet för de små i familjen där de även har närhet till den lilla skogsdungen vid gatans slut och här finns även Storvretas populära lekplats - Rörparken/ Piratparken. Från bostaden har du även närhet till all tänkbar service såsom matbutiker med generösa öppettider, vårdcentral, tandläkare, apotek, blomsteraffär, flertalet förskolor samt skola upp till årskurs 9, gym, badplats, fina omgivningar för motion och njutbara promenader dessutom erbjuder Storvreta utmärkta kommunikationer med både buss och tåg på behagligt avstånd. Väljer du att pendla med bil så är man ute på E4:an på endast några minuter – perfekt för den aktiva familjen.

Intresseanmälan
Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Bostad

Ekonomi

Planlösning från Hemmansvägen 11, Kommande i Storvreta, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad