Till salu

Ekeby, Uppsala

Helsingforsgatan 143

  • price tag icon 3 889 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
1 995 000 kr Eller enligt ök
  • lamp and chair icon 1.5 rum och kök
area icon Yta
  • 50,5 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 889 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 2 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1981-82
Helsingforsgatan 143

Välhållen, rymlig 1,5:a med radhuskänsla i mycket lugnt & lummigt område med uteplats i väster!

I framtiden kommer du njuta av att passera den vackra och lummiga gårdsmiljön när du går till din bostad. En rymlig 1,5:a med radhuskänsla i ett område där många drömmer om att få bo. Bostaden är placerad i markplan med stor uteplats i väster som fångar upp dagens bästa soltimmar. Här finns utöver plats för möblemang inunder takad del även utrymme för egna odlingar. Redan idag finns fin växtlighet som byter färg och skepnad med årstiderna.

Praktiskt planerad med en egen entré som leder in i hall med god avhängningsyta samt plats för mindre möblemang. Sovalkoven utgjorde tidigare klädkammare men lämpar sig ypperligt för bred säng. Köket rymmer rejält matbord och god förvaring i vit skåpinredning med vitrindelar, här finns även all maskinell utrustning ni kan tänkas behöva. Vardagsrummet är väl tilltaget och rymmer soffgrupp, tv-möbel samt matbord, från detta rum nås även uteplatsen. Våtutrymmet är stort med badmöjlighet samt tvättutrustning.

Välmående bostadsrättsförening bestående av gemytliga gårdshus, påkostade gårdar med välutrustade lekplatser och externa förråd om ca 10 kvm i intilliggande garagelänga. Det är enkelt att få parkeringsplats, det finns gemensamma cykelförråd (dock inte på denna gård), samlingslokal, övernattningsrum och hobbyrum. Ekonomin är god med låg belåning per kvadratmeter, fördelaktigt avtal på bredband och det mesta inkluderat i avgiften. Ekeby är ett område beläget strax utanför Uppsalas stadskärna, det finns gott om allmänna kommunikationer, bra cykelvägar och promenadstråk in mot centrum, nära påfarter för bilpendlare, många omtyckta förskolor och skolor, intill mataffärer, vårdcentral med gott rykte, nära populärt träningscentrum och härligt friluftsliv i Hågadalen. De som flyttar hit lämnar sällan området!

Intresseanmälan
Linn Thyrestam Grape
Ansvarig mäklare

Linn Thyrestam Grape

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linn

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad