Såld

Ekeby, Uppsala

Helsingforsgatan 103

Slutpris: 3 450 000 kr

Helsingforsgatan 103

Lugnt belägen i gårdshus på barnvänlig gård

Välkommen till denna bra planerade genomgångslägenhet i natursköna Ekeby! En trappa upp, med egen entré i markplan. finner du denna perfekta lägenhet för dig som önskar bo med radhuskänsla och generösa sällskapsytor. Här bor ni på en lugn och barnvänlig gård nära flera lekplatser, förskola, skolor och mataffärer. Närhet har ni även till fina naturmiljöer, koloniträdgårdar samt skid- och motionsspår i Hågadalen. Goda parkeringsmöjligheter inom föreningen. Bostadsrättsinnehavaren nyttjar ett förråd i förrådslänga.

Planlösningen ger dig en praktisk entré/hall med plats för ytterkläder och förvaring. Trappen leder dig till övre plan med möblerbar hall, två badrum varav det ena har tvättmaskin och ett trevligt kök med rymlig matplats. Vidare får du här ett stort vardagsrum med utgång till solig och fritt belägen balkong samt tre rymliga sovrum med garderober.

Mycket populär och välskött förening med en trevlig och lugn gårdsmiljö med cykelbanor och bilfria gångvägar. Bra busskommunikationer och 10 minuters cykelväg till City. Här bor du med gång- eller cykelavstånd till matbutik, restauranger, vårdcentral, apotek och Friskis och Svettis. Från Ekeby är det även nära till Stenhagens affärscentrum med Ica Maxi, systembolag med mera. Flera skolor och förskolor finns i området.

Detta är en kommande försäljning med planerade visningar i slutet av augusti. Anmäl gärna ditt intresse redan nu till mattias.forsberg@widerlov.se

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Helsingforsgatan 103, Såld i Ekeby, Uppsala Planlösning från Helsingforsgatan 103, Såld i Ekeby, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad