Såld

Hammarby Sjöstad, Stockholm

Heliosgatan 10B, 4 tr

Slutpris: 6 100 000 kr

Heliosgatan 10B, 4 tr

Magiska sällskapsytor i otroligt stabil förening!

Stor rymlig 3a i otroligt stabil förening. Fantastiska faciliteter i föreningen såsom flera takterasser med bokningsbara festlokaler för stora sällskap, biljardlokal, pingisrum, bibliotek med mera.

När du kommer in i bostaden välkomnas du av en stor rymlig hall med gott om förvaring i garderober och klädkammare och avhängningsytor. I anslutning till hallen finns ett stort helkaklat badrum med golvvärme. Badrummet är utrustat med WC, badkar, handfat, tvättmaskin, torktumlare med arbetsbänk ovan och skåpsförvaring. Köket och vardagsrummet är i öppen miljö, perfekt för stora middagar och bjudningar. Stort kök med bra skåpsförvaring. Köket är fullt utrustat maskinellt med kyl och frys, diskmaskin, micro, induktionshäll och ugn. Sällskapsdelen med soffa är naturligt placerad intill fönsterna och utgång till den stora inglasade balkongen som sträcker sig längs fasaden och ligger i ett soligt söderläge. Sällskapsdelen rymmer enkelt dubbla soffor, soffbord och media möbel under TV. Sovrummen är placerade i varsin ända av bostaden. Det första sovrummet är perfekt som gästrum/kontor eller ett barnrum. Rymmer en dubbelsäng, skrivbord och garderober. Master Bedroom är generöst med plats för dubbelsäng, byrå, nattduksbord och har en egen stor walk-in-closet som sväljer mycket kläder.

- Till bostaden hör också ett externt förråd
- Garageplats finns och nås direkt genom trapphuset
- Närmaste takterass nås via hissen och har ett soligt ostört läge med egen lounge del med kök och matbord

Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper
Amra Ahmetovic
Assisterande mäklare

Amra Ahmetovic

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Amra

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Heliosgatan 10B, 4 tr, Såld i Hammarby Sjöstad, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad