Såld

Södermalm - Högalid, Stockholm

Heleneborgsgatan 6A, 4 tr

Slutpris: 6 400 000 kr

Heleneborgsgatan 6A, 4 tr

Hörnlägenhet högt upp i huset invid Skinnarviksparken!

Hörnlägenhet högt upp i huset invid Skinnarviksparken och Högalidskyrkan (möjlig 3:a). Stora eleganta fönsterpartier ger rikligt med ljusinsläpp. Välkomnande hall med högt i tak, hatthylla, säkherhetsdörr samt stor garderob i anslutning. Rymligt vardagsrum med plats för soffdel och matsalsdel. I den inre hallen finns det plats för hemmakontor, läshörna eller annan önskvärd möblering. Stilrent och rymligt kök med matplats, skåp samt kvalitativa vitvaror från Smeg och Electrolux. Rofyllt sovrum inrett med heltäckningsmatta, plats för dubbelsäng. Bra med förvaring i form av större garderobsektion i sovrummet. Fräscht helkaklat badrum i vitt, utrustat med tvättmaskin, golvvärme samt handdukstork. För extern förvaring finns ett vindsförråd.

Med sin kreativa atmosfär har Hornstull kommit att bli ett av Södermalms trendigaste områden. Här finns vatten och grönområden inpå knuten med Tantolundens parkliv och Bergsunds strands vackra vyer. Den nybyggda gallerian erbjuder nischade butiker, matvarubutiker och ett flertal restauranger och barer med gemytlig atmosfär. Guldkorn som inte bör missas är Tjoget, Bistro Barbro, Käk och Laika. Missa heller inte kvartersbion Bio Rio med historiska lokaler vid Hornstulls Strand. Här är valmöjligheterna många! April till och med september kan du hänga på Hornstulls marknad, där kan du både hitta ett och annat loppisfynd och äta gott från foodtrucksen. Flertalet gym i området så som SATS, Friskis och Svettis och Nordic Wellness etc. Här är kommunikationerna utmärkta med tunnelbanans röda linje som tar dig till centralen på 8 minuter och flera busslinjer såsom buss 4 och 54.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Heleneborgsgatan 6A, 4 tr, Såld i Södermalm - Högalid, Stockholm Planlösning från Heleneborgsgatan 6A, 4 tr, Såld i Södermalm - Högalid, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad