Såld

Södermalm, Stockholm

Heleneborgsgatan 3, 4 tr

Slutpris: 7 050 000 kr

Heleneborgsgatan 3, 4 tr

Ljus och välplanerad mini-3:a med två stilfulla kakelugnar och lugnt toppläge i Hornstull!

Ljus och ytterst välplanerad mini-3:a i mycket bra skick, disponeras med stort vardagsrum och två rymliga sovrum. Högt upp med stora, eleganta fönsterpartier, parkvy och generöst ljusinsläpp. Sekelskiftescharm med högt i tak, takrosetter, speglade dörrar och vackra trägolv. Två stilfulla kakelugnar skapar charm och känsla. Stilrent renoverat kök med diskmaskin och tvättmaskin samt helkaklat badrum med smakfulla materialval. Optimal planlösning och möjlighet att göra om till mini-4:a, se gärna den alternativa planskissen för detta förslag. För extern förvaring finns ett rymligt källarförråd om ca 6 kvm. Bygglovsansökan för balkong ut från vardagsrummet för denna lägenhet är inskickat. Balkonger finns annars på varje 1/2 tr i trapphuset. Elegant fastighet anno 1912 med vackert trapphus och hiss.

Lugnt toppläge på Södermalm i populära Hornstull som med sin kreativa atmosfär har kommit att bli ett av Södermalms trendigaste områden. I närområdet finns all tänkbar service som vårdcentral, systembolag, apotek, flertalet mataffärer och gym (SATS, Friskis & Svettis mm). Här finns vatten och grönområden inpå knuten med Tantolundens parkliv, Långholmens badstrand och Bergsunds strands vackra vyer. Den nybyggda gallerian erbjuder nischade butiker, matvarubutiker och ett flertal restauranger och barer med gemytlig atmosfär. Guldkorn som inte bör missas är Tjoget, Bistro Barbro, Käk och Laika. April till och med september kan du hänga på Hornstulls marknad, där kan du både hitta ett och annat loppisfynd och äta gott från foodtrucksen. Kommunikationerna vid Hornstull är utmärkta med tunnelbanans röda linje som tar dig till centralen på 8 minuter och flera busslinjer. Buss 66 samt matbutiken Handlarn finns vid fastigheten. För den båtintresserade finns möjlighet att hyra båtplats på någon av de båtklubbar som finns utmed Pålsundet däribland Heleneborg båtklubb. Inom promenadavstånd nås även Årstaviken med strandpromenad och båtplatser.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Heleneborgsgatan 3, 4 tr, Såld i Södermalm, Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad