Kommande bostad

Heidenstam, Uppsala

Heidenstamsgatan 33

  • price tag icon 2 194 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
1 395 000 kr
  • lamp and chair icon 1 rum och kök
area icon Yta
  • 31 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 194 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 3 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1967
Heidenstamsgatan 33

Välplanerad etta med praktisk sovalkov. Bredband och kabel-tv ingår i månadsavgiften!

Välkommen till denna välplanerade etta! Här bor ni i ett mycket attraktivt läge med närhet till både centrum och naturen. Lägenheten hittar ni på våning två, och direkt möts ni av ett fantastiskt ljusinsläpp med utsikt genom stora fönsterpartier. Planlösningen fördelar sig på ett rymligt vardagsrum med sovalkov och fransk balkong, ett kök med plats för mindre matbord intill fönster samt en hall med förvaring och ett nyrenoverat badrum med dusch (2022).

På Heidenstamsgatan bor ni ett stenkast från Heidenstamstorg med ICA, apotek, restauranger, vårdcentral, skola och frisör. City når ni via bra bussförbindelser eller med en cykeltur på endast ca 10 minuter. Området är mycket trivsamt och med närhet till naturen i både Råbo, Gamla Uppsala och i Gränby.

Välkommen på visning!

Intresseanmälan
Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Heidenstamsgatan 33, Kommande i Heidenstam, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad