Såld

Heidenstam, Uppsala

Heidenstamsgatan 21

Slutpris: 2 025 000 kr

Heidenstamsgatan 21

Fin och välplanerad trea i trivsamt område!

Välkommen till denna välplanerade trea i familjevänligt område! Planlösningen erbjuder ett välutrustat kök med plats för matbord, ett ljust och rymligt vardagsrum, två sovrum varav det ena har utgång till den trivsamma balkongen, praktisk förvaring i stor klädkammare samt badrum utrustat med bl.a. tvättmaskin och badkar. Alla ytskikt är nyligen renoverade och i toppskick!

Föreningen tillhandahåller stora och fina innergårdar för sina medlemmar med trädgårdsmöbler och lekplatser. Tennisbana, boulebana och gym finns för dig som vill vara aktiv. Hobbyrum, bastu och cykelförråd är några ytterligare fördelar för dig som boende här.

Här bor du i ett familjevänligt område med närhet till grönområden och bekvämt cykelavstånd till Uppsalas stadskärna samt Gränby köpstad. Mycket nära Heidenstamstorg där du finner god service med bl.a. matbutik, apotek, gym, vårdcentral och frisör. Förskola och skola finns i området. Goda kommunikationer med buss i flera riktningar.

Välkommen att anmäla dig till visning!

Annika Bolander
Ansvarig mäklare

Annika Bolander

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Annika

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Heidenstamsgatan 21, Såld i Heidenstam, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad