Till salu

Löten, Uppsala

Heidenstamsgatan 17

Nästa visning
calendar icon söndag 21 juli 14:00 - 14:30
  • price tag icon 3 818 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
1 350 000 kr
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 59 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 818 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 3 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1967
Heidenstamsgatan 17

Charmig 2 med ett insynsskyddat läge och balkong mot grönområde!

Välkommen till denna insynsskyddade 2:a högst upp i huset, belägen i ett lugnt område med utsikt över lummiga grönområden. Här bor du i en välmående förening med kort avstånd till service vid Heidenstams torg och fina bussförbindelser samt cykelvägar till city. Lägenheten erbjuder en välkomnande hall med bra förvaring, ett rymligt vardagsrum med burspråk och utgång till en härlig balkong, ett kök med generös matplats framför stort fönster, samt ett stamrenoverat badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare.

Brf Riksbyggen Uppsalahus nr 14 är en stabil och välskött förening med ett brett utbud av bekvämligheter. Här finns tvättstuga, cykelförråd, hobbyrum, gym, tennisbana, boulebana, lekplats och bastu. I avgiften ingår värme, varm- och kallvatten, kabel-TV, internet och bostadsrättstillägg, vilket ger ett bekvämt och bekymmersfritt boende.

Lägenheten ligger i det populära området Löten, endast 15 minuters cykelavstånd till centrum. Här har du nära till frekventa bussavgångar och smidiga påfarter för bilpendling. Heidenstams torg med mataffär, apotek, frisörer och vårdcentral ligger i närheten. Området erbjuder även förskolor, skolor, idrottsklubbar och fantastiska motionsmöjligheter i von Bahrska häcken och Röbo. Detta är en perfekt bostad för dig som vill bo lugnt men ändå nära stadens alla bekvämligheter!

Visningar

Föranmäl dig gärna via hemsidan. Välkommen på visning! söndag 21 juli, 14:00 - 14:30
Anmäl mig
Christoffer Stalén Bardaxis
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Christoffer

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Heidenstamsgatan 17, Till salu i Löten, Uppsala

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad