Såld

Tollare, Nacka

Hedenströms väg 15, 1tr

Slutpris: 4 895 000 kr

Hedenströms väg 15, 1tr

Områdets bäst planerade 4:a med en hemtrevnads charm och stora sociala ytor.

Områdets bäst planerade 4:a med en hemtrevnads charm och stora sociala ytor. Detta är ett hem, en bostad att komma hem till!

- Garageplats finns att få tillgång till direkt
- Externtförråd om 4 kvm finns
- Övernattningslägenhet finns
- Stabil ekonomi som är extra viktigt idag

Varmt välkommen till denna fantastiskt fina och välplanerade 4a i populära Tollare. Bostaden erbjuder en mycket bra planlösning, stora och öppna rum samt en stor balkong i ett behagligt österläge med sjöutsikt! Fantastiskt område där man bor granne med natur och vatten. Garageplats finns att tillgå.

När man kommer in i bostaden välkomnas man av den mycket trevliga och luftiga hallen som erbjuder goda avhängningsmöjligheter samt möjlighet till förvaring i byrå eller garderob. Vidare in i bostaden når man vardagsrummet som ligger i öppen planlösning mot köket. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Öppna och härliga ytor som enkelt rymmer större soffgrupp, tv-möbler och stort matbord för större middagsbjudningar.

Köket erbjuder mycket goda arbets- och förvaringsutrymmen. Vita skåpsluckor och ljus bänkskiva i laminat. Vitvarorna i köket är påkostade som det bästa tillvalet i vitt utförande med en fullstor kyl och frys, inbyggd micro och varmluftsugn, diskmaskin och induktionshäll. Stor matplats för hela familjen.

Bostaden har tre bra sovrum. Ett master bedroom med goda garderobsutrymmen och gott om plats för större dubbelsäng. Från sovrummet når man bostadens balkong som ligger i ett härligt österläge med behaglig förmiddagssol för morgonfikat där man kan titta ut över Lännerstasundet. Balkongen är stor och rymmer enkelt sittgrupp och gröna växter, Balkongen går att glasa in för den som vill. Utanför master bedroom finns en stor klädkammare. Bostadens andra sovrum är även det rymligt och lättmöblerat. Här ryms enkelt större säng och annat möblemang. Bostadens tredje sovrum nås från hallen och är tilltaget med plats för säng, skrivbord och garderob.

Stort och fräscht badrum i stilrena färger med grått klinker och helkaklade väggar i vitt. Badrummet är utrustat med wc, dusch (plats för badkar), handfat, golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Bra förvaring i form av skåp. Finns även en extra WC i bostaden med handfat.

Genomgående ekparkettgolv i hela bostaden bortsett från badrum där det ligger vacker klinker.
Till bostaden hör ett källarförråd. Går att hyra extra förråd.

- Bra förvaringsmöjligheter
- Stor balkong i österläge med sjöutsikt
- Föreningen erbjuder övernattningslägenhet
- Föreningen har gott om parkeringsplatser
- Luftig och välplanerad 4:a
- Elen är upphandlad via föreningen och förbrukningen kommer rabatterad på hyresavin

Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Hedenströms väg 15, 1tr, Såld i Tollare, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad