Såld

Tollare, Nacka

Hedenströms väg 13, 5/5 tr

Slutpris: 4 500 000 kr

Hedenströms väg 13, 5/5 tr

Måste ses högst upp i huset!
Fantastisk 3:a med påkostade tillval i bostaden och dubbla balkonger åt både öster och väster där du ser hela vägen ner mot det glittrande vattnet i Lännerstasundet! *Garageplats finns ledigt*

En av föreningens bästa 3:or högst upp utan insyn med otroligt ljusinsläpp och magiska solnedgångar från balkongen. Optimal planlösning, rikligt utrustat med påkostade tillval. Stora öppna rum samt två stora balkonger med sol och utsikt mot vattnet. Fantastiskt område där man bor granne med natur och vatten.

Här bor du med en vacker milsvid utsikt mot väster där solen färgsprakande går ner.

När man kommer in i bostaden välkomnas man av den mycket trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsmöjligheter samt förvaring i flera garderober. Vidare in i bostaden når man vardagsrummet som ligger i öppen planlösning mot köket. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Öppna och härliga ytor som enkelt rymmer större soffgrupp, tv-möbler och stort matbord för större middagsbjudningar. Från vardagsrummet når man bostadens första balkong med sjöglimt, här njuter du av eftermiddagssolen och fantastiska solnedgångar. Perfekt för avkoppling eller en måltid. Balkongen är stor och rymmer en sittgrupp och gröna växter.

Det stilrena köket erbjuder mycket goda arbets- och förvaringsutrymmen. Platsbyggd köksö, mörka skåpsluckor och bänkskiva i exklusiv Cararramarmor. Den maskinella utrustningen består av en fullstor kyl och frys, inbyggd micro och ugn i bekväm arbetshöjd, diskmaskin och induktionshäll. Stor matplats för hela familjen.

Bostaden har två sovrum. Ett master bedroom som rymmer stor dubbelsäng och har plats för garderobsförvaring och med ytterligare förvaringsmöjligheter i intilliggande klädkammare. Från sovrummet når man bostadens andra balkong som ligger i ett härligt österläge med morgonsol. Balkongen är stor och rymmer enkelt sittgrupp och gröna växter och en grill. Bostadens andra sovrum är även rymligt och lättmöblerat. Här ryms större säng och annat möblemang. Klädkammare är utrustad med praktiskt garderobssystem.

Stort och påkostat badrum med grått klinkergolv med golvvärme och kakel på väggarna. Badrummet är utrustat med wc, duschhörna, handfat samt tvättmaskin och torktumlare. Bra förvaring i form av skåp.

Båtplats finns då och då lediga i området några hundra meter från bostaden. Med båt kan du ta dig till mysiga ställen som tex Fjäderholmarna, Artipelag och Sjökrogen vid Grand Hotel vid Saltsjöbaden med en mysig färd på någon halvtimme.

Ett förråd tillhör bostaden på ca 4 kvm.

- Luftig och välplanerad 3:a
- Två stora balkonger med vattenutsikt
- Fantastiska solnedgångar
- Platsbyggd köksö
- Påkostade tillval i bostaden
- Platsbyggd bokhylla med integrerad belysning.
- Till bostaden ingår ett förråd om ca 4 kvm
- Gym, frisörsalong, Närlivs, bageri utanför porten
- Två restauranger finns i området och en glassbar som vann SM 2021
- Ångbåtsbrygga med Waxholmsbåt
- Direktbussar till slussen på ca 15-20 min

Detta är en fantastisk bostad som ni inte får missa. Varmt välkomna på visning.

Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Hedenströms väg 13, 5/5 tr, Såld i Tollare, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad