Såld

Järla sjö, Nacka

Hebbes gränd 20

Slutpris: 8 675 000 kr

Hebbes gränd 20

SJÖNÄRA ETAGERADHUS OM 4,5 ROK, ATTRAKTIVT BELÄGEN I JÄRLA SJÖ!

- Lägenhetsradhus i två plan intill villaområdet Lillängen
- Terrass i söder mot lugn innergård
- Två fint renoverade badrum och ett fint renoverat kök
- Tre sovrum med högt i tak och bra förvaring
- Ett stenkast till badsjö
- Sällan till salu

Nu har du äntligen chansen att köpa en stor fin etagelägenhet i populära Järla Sjö. I ett lugnt läge i utkanten av lägenhetsområdet alldeles intill Lillängens villaområde.

Eftertraktat radhus i två plan om 122 kvm med 3 sovrum. Sjönära läge i Järla Sjö nära villaområdet Lillängen, endast 200 meter till en badbrygga för ett morgondopp i Järlasjön. Vid egen ingång möts ni av ett rymligt vardagsrum med stora fönster och ett fint renoverat kök med utgång till en underbar terrass i söderläge mot den lugna innergården. Intill köket finns en tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare samt ett stort skafferi. Stilrent badrum med dusch. På andra våningen har du högt i tak och öppet till taknock. Tre rymliga sovrum, varav ett är något större samt en arbetsplats som fungerar utmärkt som kontor alternativt kan byggas om till ett mindre sovrum. Här finns även ett modernt badrum med badkar och ett förråd. Här har du närhet till Lillängens lekpark, bad och mysiga parker.

Ett perfekt boende för den som vill kombinera stadens närhet men även den avkoppling som naturen och vattnet erbjuder.

Områdesbeskrivning

Idylliskt och naturnära område med Järlasjön runt knuten. På bara några minuter går man ner till badbryggor och strandpromenad. Järla Sjö är en levande småstad med gator, gränder, restauranger mm. Barnvänliga gröna gårdar mellan husen. Härliga promenadstråk finns längs områdets brygga, runt Järlasjön och Sicklasjön. Nära Järla Sjö finns Hellasgården med dess friluftsliv, många bra förskolor och skolor men också Järlasjön med dess bad, kräftfiske, båtliv och många aktiviteter på isen vintertid. En kort promenad från området finns expansiva Sickla köpkvarter och Nacka Forum med alla tänkbara butiker, restauranger samt träningsmöjligheter och stormarknad. Mycket bra kommunikationer med ett par minuters promenad till tåg och buss. Det finns direktbussar in till Slussen men också för att ta sig vidare utåt Saltsjö-Boo och Värmdö. Tvärbanan går från närliggande Sickla, vilket ger en tvärkommunikation till Gullmarsplan samt Hammarby Sjöstad. Tunnelbana planeras till området år 2030. Besök gärna www.sl.se för mer information om kollektivtrafik i Nacka.

Paul Karlström
Ansvarig mäklare

Paul Karlström

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Paul

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Hebbes gränd 20, Såld i Järla sjö, Nacka Planlösning från Hebbes gränd 20, Såld i Järla sjö, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad