Såld

Järla sjö, Nacka

Hebbes gränd 17

Slutpris: 2 600 000 kr

Hebbes gränd 17

Stor och rymlig lägenhet med känsla av radhus & en uteplats i söder

En trevlig 1,5-rumslägenhet med totalyta på 61 kvadratmeter och används som en 3-rummare då klädkammaren är väldigt rymlig och används som kontor idag, samt ett mysigt sovrum med plats för dubbelsäng och övrig möblering. Den ligger några meter från strand och badbryggor och ger en härlig känsla av ett radhus med den egna ingången. Lägenheten har en solig uteplats i söder.

Boendet är rymligt och har en generös walk-in-closet, ett stort vardagsrum och ett avskild sovrum. I vardagsrummet kan du möblera med soffa, TV-möbel och matgrupp för 4-6 personer nära fönstren och altandörren som leder ut till uteplatsen.

Trevligt kök öppet mot vardagsrum och utrustat med ugn, diskmaskin, spishäll, fläkt och kyl/frys. Det finns gott om förvaringsutrymme i både över- och underskåp. Badrummet är helkaklat och innehåller både badkar och tvättpelare.

Notera att lägenheten är registrerad som en 1:a på 38,5 kvm boyta och resterande biyta.

Paul Karlström
Ansvarig mäklare

Paul Karlström

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Paul

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Hebbes gränd 17, Såld i Järla sjö, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad