Såld

Bromma - Smedslätten, Stockholm

Havsfruvägen 18

Slutpris: 11 750 000 kr

Havsfruvägen 18

Läckert sjönära gavelradhus med sjöutsikt vid Mälaren

Ytterst eftertraktat och funkisradhus i tre plan, med privat uteplats, två balkonger och 100 meter till bad i Mälaren. Ljusa sällskapsytor med en öppen spis i öppen planlösning med ett exklusivt kök och en rymlig matplats. Fyra sovrum och två vackra badrum. Allt sammantaget ett drömboende för familjen som söker något utöver det vanliga, ett stenkast från Mälarens strand med bad & båtliv.

Ansvarig mäklare

Jonas Cederroth

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Havsfruvägen 18, Såld i Bromma - Smedslätten, Stockholm Planlösning från Havsfruvägen 18, Såld i Bromma - Smedslätten, Stockholm Planlösning från Havsfruvägen 18, Såld i Bromma - Smedslätten, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad