Såld

Södermalm - Danviksklippan, Stockholm

Hästholmsvägen 17, bv

Slutpris: 2 900 000 kr

Hästholmsvägen 17, bv

Välplanerad och stilfull - stabil, omtyckt förening - takterrass - kort promenad till Söders puls!

ACCEPTERAT PRIS - Kontakta mäklaren för visning! Bo granne med Hammarby sjö med Söders puls endast en kort promenad bort! Varmt välkomna in till denna trivsamma tvåa i genomgående stilrent utförande. Här trivs man direkt med en utmärkt planlösning där alla rum är ljusa och lättmöblerade. De generösa och fina ytorna ihop med den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum gör det enkelt att bjuda hem många. Köket erbjuder gott om förvaring bakom vita skåpsluckor och intill finns en fin plats för ett större marbord med tillhörande stolar. Det ljusa och luftiga vardagsrummet har ett generöst ljusinsläpp från två väderstreck och är möblerbart med såväl soffgrupp som övrigt önskat möblemang. Vidare nås det rogivande sovrummet som har gott om plats för dubbelsäng och önskade förvaringsmöbler. Badrummet är helkaklat i stilrent utförande och hallen är välkomnande med gott om plats för avhängning av ytterkläder. För den som önskar extra förvaring finns en rymlig walk in closet och dessutom nyttjanderätt till ett förråd i föreningen. Sammantaget en fin och trivsam pärla där det bara är att flytta in direkt. Flexibelt tillträde efter köparens önskemål.

Bostadsrättsföreningen Danvikslippan 3 köpte loss fastigheten år 2011 och består av 46 lägenheter där 42 st är upplåtna med bostadsrätt och 4 st är upplåtna med hyresrätt. Stabil förening där man har sänkt avgiften med 5% under 2019 samt 2020. I föreningen finns en fantastisk takterrass med härlig utsikt över stora delar av Stockholm som kan bokas för middagar eller andra sammankomster. För föreningens medlemmar finns även nyttjanderätt till tvättstuga, torkrum, cykelrum samt barnvagnsförråd.

Att bo på Danviksklippan erbjuder en närhet till både city och Nacka, vackra promenadstråk längs vattnet i Hammarby Sjöstad samt SoFo’ härliga utbud av restauranger och caféer. Ni bor endast ett stenkast från kajen och båtlivet och närhet till ett trivsamt utbud av det mesta. Här finner ni en kombination av sjölivet, restauranger och en lekfull parkmiljö i området. Med färjorna M/s Lisen och M/s Lotten når man Södermalm med täta avgångar i rusningstrafik. Via M/s Emilie når du Nybroplan. Saltsjöbanan tar dig till slussen på några minuter. Busshållplatsen som nås precis utanför porten trafikeras av alla bussar som passerar Nacka/Värmdö. För den bilburne når du Södra länken på bara några minuter

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Hästholmsvägen 17, bv, Såld i Södermalm - Danviksklippan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close