Såld

Södermalm - Danviksklippan, Stockholm

Hästholmsvägen 17, 7 tr

Slutpris: 2 860 000 kr

Hästholmsvägen 17, 7 tr

Stilren och välplanerad - Stabil och välskött förening - Endast en kort promenad till söders puls!

Bo granne med Hammarby sjö med Söders puls endast en kort promenad bort! Varmt välkommen in till denna trivsamma etta i genomgående stilrent utförande och ostört fritt läge högt upp i huset. På våning sju av åtta väntar en fin och väldisponerad etta med utmärkt planlösning där alla ytor är ljusa och lättmöblerade. Med en soldränkt balkong i insynsskyddat läge och magisk utsikt över Hammarby sjöstad finns här många härliga timmar att spendera. Rummet är ljust och luftigt med plats för soffgrupp, mediamöbel, dubbelsäng med tillhörande sängbord samt övrigt önskat möblemang. Vidare finns en fin plats för ett större matbord med tillhörande stolar. Intill nås det ljusa köket med fina arbetsytor och gott om förvaring - här kan du laga mat och samtidigt hålla dina förväntansfulla gäster sällskap. Det helkaklade badrummet i ljusa toner är försett med tvättmaskin och den välkomnande hallen har fin plats för avhängning. Här finns även en generös garderob och för dig som gillar extra förvaring finns även nyttjanderätt till ett förråd i föreningen. På vindsplanet finns dessutom en bokningsbar takterrass med fantastisk vy vilket blir som ett extra rum under sommarhalvåret att njuta av. Sammantaget en perfekt planerad bostad med alla förutsättningar för att trivas!

Bostadsrättsföreningen Danvikslippan 3 köpte loss fastigheten år 2011 och består av 46 lägenheter där 42 st är upplåtna med bostadsrätt och 4 st är upplåtna med hyresrätt. Stabil förening där man har sänkt avgiften med 5% under 2019 samt 2020. I föreningen finns en fantastisk takterrass med härlig utsikt över stora delar av Stockholm som kan bokas för middagar eller andra sammankomster. För föreningens medlemmar finns även nyttjanderätt till tvättstuga, torkrum, cykelrum samt barnvagnsförråd.

Att bo på Danviksklippan erbjuder en närhet till både city och Nacka, vackra promenadstråk längs vattnet i Hammarby Sjöstad samt SoFo’ härliga utbud av restauranger och caféer. Ni bor endast ett stenkast från kajen och båtlivet och närhet till ett trivsamt utbud av det mesta. Här finner ni en kombination av sjölivet, restauranger och en lekfull parkmiljö i området. Via färjan M/s Emilie når du Nybroplan. Saltsjöbanan tar dig till slussen på några minuter. Busshållplatsen som nås precis utanför porten trafikeras av alla bussar som passerar Nacka/Värmdö. För den bilburne når du Södra länken på bara några minuter

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Hästholmsvägen 17, 7 tr, Såld i Södermalm - Danviksklippan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close