Såld

Södermalm - Danviksklippan, Stockholm

Hästholmsvägen 17, 2 tr

Slutpris: 2 685 000 kr

Hästholmsvägen 17, 2 tr

Ljus, kvadratsmart och stilren söderpärla i stabil förening med magisk takterrass!

Renoverad, väldisponerad och ljus - Varmt välkommen till den bästa adressen mitt på Danviksklippan, granne med Hammarby sjö med Söders puls endast en kort promenad bort! Bostaden har renoverats de senaste åren med genomgående ljusa och moderna materialval med ett påtagligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Här är det enkelt att trivas med ett stort sällskapsrum i delvis öppen planlösning mot det stilfulla köket. De ljusa och luftiga ytorna inrymmer plats för såväl soffgrupp och matgrupp som övrigt önskat möblemang. Det smakfulla och fullt utrustade köket med diskmaskin har goda förvaringsmöjligheter bakom stilrena grå luckor och ett stort fönster som bjuder på fin utsikt. Intill finns en praktisk sovalkov med plats för dubbelsäng och tillhörande sängbord och som enkelt kan skärmas av om så önskas. Den välkomnande hallen har goda avhängningsmöjligheter och generös förvaring i den rymliga klädkammaren och vidare nås det helkaklade badrummet utrustat med duschhörna. För dig som önskar extra förvaring finns dessutom nyttjanderätt till vindsförråd i föreningen. Via hissen tar man sig enkelt upp till föreningens magiska takterrass med fantastisk vy över Stockholm. Sammantaget finns här fina förutsättningar för att trivas och det är bara att flytta in.

Bostadsrättsföreningen Danvikslippan 3 köpte loss fastigheten år 2011 och består av 46 lägenheter där 42 st är upplåtna med bostadsrätt och 4 st är upplåtna med hyresrätt. Stabil förening där man har sänkt avgiften med 5% under 2019 samt 2020. I föreningen finns en fantastisk takterrass med härlig utsikt över stora delar av Stockholm som kan bokas för middagar eller andra sammankomster. För föreningens medlemmar finns även nyttjanderätt till tvättstuga, torkrum, cykelrum samt barnvagnsförråd. Dessutom har föreningen 4 parkeringsplatser.

Att bo på Danviksklippan erbjuder en närhet till både city och Nacka, vackra promenadstråk längs vattnet i Hammarby Sjöstad samt SoFo’s härliga utbud av restauranger och caféer. Ni bor endast ett stenkast från kajen och båtlivet och närhet till ett trivsamt utbud av det mesta. Här finner ni en kombination av sjölivet, restauranger och en lekfull parkmiljö i området. Med färjorna M/s Lisen och M/s Lotten når man Södermalm med täta avgångar i rusningstrafik. Via M/s Emilie når du Nybroplan. Den närliggande busshållplatsen trafikeras av alla bussar som passerar Nacka/Värmdö. För den bilburne når du Södra länken på bara några minuter.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Hästholmsvägen 17, 2 tr, Såld i Södermalm - Danviksklippan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad