Såld

Södermalm - Danviksklippan, Stockholm

Hästholmsvägen 10, 1 tr

Slutpris: 4 025 000 kr

Hästholmsvägen 10, 1 tr

Ljus och kvadratsmart funkis-tvåa i stabil förening i fint läge på Danviksklippan!

Ljus och kvadratsmart funkis-tvåa i stabil förening på en attraktiv adress i högt läge på Danviksklippan. Luftiga ytor, goda ljusinsläpp och ljusa materialval är genomgående för hela lägenheten, som skapar en harmonisk och inbjudande känsla. Väl inne i bostaden möts man av en trevlig hall med goda förvaringsmöjligheter. Vidare in i bostadens centrala del väntas vardagsrummet med vacker fiskbensparkett, lägenhetens naturliga mittpunkt för sällskapliga stunder. Här finns plats för större soffgrupp, tv-möbel och annan önskvärd interiör. I anslutning till vardagsrummet nås bostadens härliga balkong i fritt läge med en vacker utsikt. I anslutning ett rogivande och inbjudande sovrum med plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord och annan önskad inredning. Det stilfulla och fullt utrustade köket med dess generösa arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter bakom vita, släta skåpsluckor är som skräddarsytt för den matlagningsglada kocken. Intill vid fönstret finns plats för matbord och hungriga gäster. Till sist ett helkaklat badrum som nås från hallen. Dessutom nyttjanderätt till ett förråd för extern förvaring. Varmt välkommen hit för att trivas och bo. Tillträde enligt köparens önskemål.

Bostaden är belägen i en bra och stabil förening med nyttjanderätt till en härlig takterass med gasolgrill samt en mysig trädgård runtom huset med både fruktträd, bärbuskar och örter som är till alla boendes förfogande. Dessutom en gemensamhetslokal med bl-a- hobbydel och pingisbord, tvättstuga, cykelrum samt förråd för uthyrning till medlemmar.

Att bo på Danviksklippan erbjuder en närhet till både city och Nacka, vackra promenadstråk längs vattnet i Hammarby Sjöstad samt SoFo’ härliga utbud av restauranger och caféer. Ni bor endast ett stenkast från kajen och båtlivet och närhet till ett trivsamt utbud av det mesta. Här finner ni en kombination av sjölivet, restauranger och en lekfull parkmiljö i området. Därtill finns både buss, tvärbana och t-bana i komfortabel närhet.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Hästholmsvägen 10, 1 tr, Såld i Södermalm - Danviksklippan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad