Såld

Södermalm - Danviksklippan, Stockholm

Hästholmsvägen 10, 1 tr

Slutpris: 3 780 000 kr

Hästholmsvägen 10, 1 tr

Välplanerad 2:a med balkong belägen högt upp på Danviksklippan!

Välkommen till denna väldisponerade 2:a med låg avgift på den bästa adressen mitt på Danviksklippan. Väl inne i lägenheten möts du av inbjudande och luftiga ytor som tillsammans med goda ljusinsläpp skapar ett lugnt och trivsamt boende. Välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter samt ett funktionellt och stilrent kök med praktiska hyllor och goda möjligheter till förvaring. Rymligt vardagsrum där Ni kan möblera med soffgrupp för såväl avkopplande som sällskapliga stunder. Vardagsrummets stora fönsterparti skapar ett vackert ljusinsläpp och har även utgång till den inbjudande balkongen. Bostaden är belägen i en bra och stabil förening med en gemensam takterass, fin grönskande trädgård samt garage i huset.

Att bo på Danviksklippan erbjuder en närhet till både city och Nacka, vackra promenadstråk längs vattnet i Hammarby Sjöstad samt SoFo’ härliga utbud av restauranger och caféer. Ni bor endast ett stenkast från kajen och båtlivet och närhet till ett trivsamt utbud av det mesta. Här finner ni en kombination av sjölivet, restauranger och en lekfull parkmiljö i området. Därtill finns både buss, tvärbana och t-bana i komfortabel närhet.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Hästholmsvägen 10, 1 tr, Såld i Södermalm - Danviksklippan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad