Såld

Storvreta, Uppsala

Hasselvägen 9G

Slutpris: 2 875 000 kr

Hasselvägen 9G

Söker du ett bekvämt boende i nyskick, bra pendlingsläge och med närhet till all tänkbar service? Varmt välkommen till Hasselvägen 9G som är beläget i den äldre och trivsamma delen av Storvreta.

Planlösningens entréplan fördelar sig på entréhall, kök med matplats, badrum med kakel och klinker samt sektion med både tvättmaskin och torktumlare, vardagsrum med utgång till altan och här finns en stor markis.
Övervåningen öppnar upp med en övre hall/allrum och från denna del nås de fyra sovrummen samt ytterligare ett badrum med kakel och klinker. Egen parkeringsplats med laddare för elbilen och förråd ingår i avgiften.

I Storvreta har du tillgång till utmärkt service såsom matbutiker med generösa öppettider, vårdcentral, tandläkare, apotek, blomsteraffär, flertalet förskolor samt skola upp till årskurs 9, gym, fina omgivningar för motion och njutbara promenader. Dessutom erbjuder Storvreta utmärkta kommunikationer med både buss och tåg på behagligt avstånd från bostaden. Väljer du att pendla med bil så är du ute på E4:an på endast några minuter.

Anette Blomstedt
Ansvarig mäklare

Anette Blomstedt

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Anette
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad