Såld

Bergsbrunna, Uppsala

Hartrajet 11

Slutpris: 5 900 000 kr

Hartrajet 11

Familjevänligt boende med dubbelgarage och trevlig trädgård!

Här erbjuds ett trevligt enplanshus med källare och dubbelgarage på uppfarten, utmärkt lämpat för den stora familjen. Tomten har fina gröna ytor och är till stora delar skyddad med buskage mot intilliggande fastigheter. På uteplatsen i vinkeln av huset njuter du med fördel av solen tack vare det härliga sydväst-läget.

Planlösningen erbjuder entréplan med härliga sociala ytor i form av stort vardagsrum med utgång till altan i soligt läge, och stor matplats intill köket, med utgång till altan. Utöver detta ryms även fyra sovrum, badrum och gäst-wc på detta plan.

I källaren finns gillestuga med öppen spis, ett sovrum, tvättstuga, hobbyrum och relaxavdelning med bastu, dusch och wc, samt förrådsutrymmen.

Bergsbrunna erbjuder alla bekvämligheter att önska så som förskola, grundskola och välsorterad matbutik med mera samt närhet till naturområden. Här finns goda bussförbindelser samt bra cykelvägar in till stan och för dig som pendlar är påfarten till E4 inom nära räckhåll.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag till ansvarig mäklare!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Hartrajet 11, Såld i Bergsbrunna, Uppsala Planlösning från Hartrajet 11, Såld i Bergsbrunna, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad