Såld

Kungsholmen, Stockholm

Hantverkargatan 86, 4tr

Slutpris: 15 100 000 kr

Hantverkargatan 86, 4tr

Magisk och spatiös sekelskiftesfemma om 149kvm med högt läge och två balkonger!

Nu saluförs en magnifik sekelskiftesfemma om 149kvm med två balkonger!

- Två balkonger
- Väldisponerad
- Stora sällskapsytor
- Omsorgsfulla materialval
- Två badrum och gäst-wc
- Tre bra sovrum, matsal och vardagsrum
- Vacker fastighet anno 1902
- Välskött förening
- Populär adress

Ett unikt tillfälle att förvärva denna klassiska sekelskiftesfemma anno 1902 med tidstypiska detaljer som återfinns i bland annat takstuckatur, stora fönster med djupa nischer och spanjolett, vackert trägolv och höga bröstpaneler. Fint ljusinsläpp från flertalet stora fönster samt generös takhöjd ger bostaden genomgående fint ljusflöde och rymd. Bostaden erbjuder ett spatiöst sällskapsrum med plats för allt önskat vardagsrumsmöblemang och magiskt ljusinsläpp från tre höga fönster i vackert burspråk. Via vackra skjutdörrar nås den väl tilltagna matsalen som är belägen i hjärtat av bostaden med plats för stora middagsbjudningar och utgång till en av lägenhetens balkonger. Det påkostade och stilrena köket har integrerade vitvaror bakom vita fronter samt utgång till bostadens andra balkong. Via vackra spegeldörrar från sällskapsrummet når vi bostadens master bedroom med rikligt ljusinsläpp från två stora fönster och med plats för allt önskat möblemang. Vidare disponerar bostaden ytterligare två sovrum i bra storlek. Två välutrustade badrum med grått klinkergolv och vita kaklade väggar varav det ena utrustat med tvättpelare. Du välkomnas in i en generös hall med kapprum och gäst-wc i direkt anslutning.

Absolut toppläge på nedre Kungsholmen med Norr Mälarstrands strandpromenad och Riddarfjärden nedanför gatan. Här bor du med direkt närhet till såväl natur som stadspuls. Någon minut bort finns Fridhemsplan med Västermalmsgallerian och fullt utbud av service samt flertalet butiker. Vid Fridhemsplan finns även utmärkta kommunikationer med två tunnelbanelinjer och bussar. Närhet till Rålambshovsparken med populära Smedsuddsbadet som bjuder på trevligt bad- och parkliv. I området finns många populära restauranger såsom Mälarpaviljongen, Orangeriet och Pontonen under sommarhalvåret. För den motionsintresserade finns flertalet träningsanläggningar och för att inte glömma den trevliga löprundan runt Kungsholmens strandlinje. Här erbjuds även ett stort utbud av skolor såsom Eiraskolan, Kungsholmens Gymnasium och flertalet förskolor.

Hjärtligt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Hantverkargatan 86, 4tr, Såld i Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad