Såld

Kungsholmen, Stockholm

Hantverkargatan 79B, 5 tr

Slutpris: 9 900 000 kr

Hantverkargatan 79B, 5 tr

Exklusiv vindslägenhet med stor terass i sydväst och fantastiskt utsikt över takåsarna!

Välkommen till denna exklusiva vindslägenhet med stor terass i soligt sydvästläge och magnifik utsikt över takåsarna!

- Terrass
- Soligt sydvästläge med sol från 13:30 till solnedgång
- Braskamin
- Walk in Closet
- 4,30 m i nock
- Golvvärme
- Exklusiva materialval
- Bra förening
- Fina plankgolv
- Utmärkta kommunikationer
- Källarförråd
- Cykelförråd

Genomgående och ljus vindslägenhet i toppskick med hela 4,30 meter till nock och en stor terrass med sol från 13:30 ända till solnedgång. Här kan du njuta av innerstadens utbud men ändå uppleva lugnet av att bo bland stadens takåsar och himlen som granne.

Här välkomnas du av en magnifik hall som består av integrerat trapphus i lägenhet med stora fönsterpartier som tar dig till in till lägenheten. Härligt ljusinsläpp från stora fönster och terassdörrar, ljusa plankgolv med vattenburen golvvärme i vardagsrum, sovrum, kök samt el i badrum. Exklusiva materialval i kök och badrum, maskinell utrustning i kök från Miele (häll, ugn, mikro), integrerad diskmaskin från siemens. Nyrenoverat badrum från (2019) med moderna och stilrena blandare i svart, snyggt grått kakel och klinker samt tvättmaskin och torktumlare från Miele.

Stilfull sekelskiftesfastighet med vackert trapphus och hiss. Till lägenheten hör ett källarförråd och föreningen har även cykelförråd.

Absolut toppläge på nedre Kungsholmen med Norr Mälarstrands strandpromenad och Riddarfjärden nedanför gatan. Här bor du med direkt närhet till såväl natur som stadspuls. Någon minut bort finns Fridhemsplan med Västermalmsgallerian och fullt utbud av service samt flertalet butiker. Vid Fridhemsplan finns även utmärkta kommunikationer med två tunnelbanelinjer och bussar. Närhet till Rålambshovsparken med populära Smedsuddsbadet som bjuder på trevligt bad- och parkliv. I området finns många populära restauranger såsom Mälarpaviljongen, Orangeriet och Pontonen under sommarhalvåret. För den motionsintresserade finns flertalet träningsanläggningar och för att inte glömma den trevliga löprundan runt Kungsholmens strandlinje. Här erbjuds även ett stort utbud av skolor såsom Eiraskolan, Kungsholmens Gymnasium och flertalet förskolor.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Hantverkargatan 79B, 5 tr, Såld i Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close