Såld

Kungsholmen, Stockholm

Hantverkargatan 76D 2tr

Slutpris: 6 600 000 kr

Hantverkargatan 76D 2tr

Sekelskiftes 3:a med solig balkong i väst och centralt läge på Kungsholmen i skuldfri förening!

Välkommen till denna sekelskiftes 3:a med låg avgift i skuldfri förening och med balkong i bästa västläge!

Lägenheten är välplanerad och rymlig med en öppen och hemtrevlig känsla.
Du välkomnas här av en rymlig hall som tar dig vidare till lägenhetens samtliga rum.
Vardagsrummet har ett generöst ljusinsläpp via stora fönsterpartier. Här finns plats för såväl soffgrupp och tv-möbel som matbord för ca 6-8 personer.
Köket är stilrent och modernt och välplanerat med all önskvärd utrustning. Master bedroom är rymligt och härifrån nås även lägenhetens soliga västvända balkong som vetter mot föreningens trevliga innergård. Gott om förvaring i walk in closet.
Vidare disponerar lägenheten ett mindre sovrum (perfekt som barnrum) samt ett helkaklat och välutrustat badrum.

Brf Lavetten 15 är en skuldfri och mycket välskött förening med god ekonomi.
Här bor du med direkt närhet till såväl natur som stadspuls. Vid Fridhemsplan finns all tänkbar service såsom apotek, bank, postombud, systembolag samt en välsorterad Ica butik. Intilliggande Rålambshovsparken med populära Smedsuddsbadet bjuder på trevligt parkliv och Norr Mälarstrand erbjuder härliga promenadslingor utmed Riddarfjärden. I området finns många populära restauranger såsom Rapongi, Mäster Anders med anor från 1600-talet, Mälarpaviljongen, Orangeriet och Pontonen under sommarhalvåret. Är du sugen på en fika är Petite France och NEWT två guldkorn som inte bör missas. För den motionsintresserade finns flertalet träningsanläggningar och för att inte glömma den trevliga löprundan runt Kungsholmens strandlinje.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Hantverkargatan 76D 2tr, Såld i Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad