Såld

Kungsholmen, Stockholm

Hantverkargatan 62, 1 tr

Slutpris: 8 900 000 kr

Hantverkargatan 62, 1 tr

Möjlig 4:a - Fungerande öppen spis!

Fungerande öppen spis // Möjlig 4:a // Hörnlägenhet // Spröjsade fönster // Ljusinsläpp från tre väderstreck // Speglade dörrar // Takrosetter // Taklister // Trägolv // Rikligt ljusinsläpp // Lågt belånad förening // Toppläge på Kungsholmen

Välkommen till en ljus och luftig bostad! På Hantverkargatan 62 bor du på en höjd i fritt läge mot gatan vilket skapar en känsla av ett högt läge och dessutom bjuder den på ett rikligt ljusinsläpp. Bostaden präglas av många tidstypiska detaljer och kan enkelt göras om till en 4:a genom att dela av vardagsrummet i två rum. I dagsläget disponeras det är vackert vardagsrum i hörnläge. Vidare disponeras den med en matsal samt en sällskapsdel med en fungerande öppen spis. Ett rymligt sovrum och ett bevarat kök. Lägenheten bjuder på mycket bra förvaring genom flera inbyggda garderober samt gott om plats för lös förvaring. I dagsläget bygger föreningen balkonger men det finns inte bygglov för balkong för denna lägenhet.

Föreningen är välskött och lågt belånad (994 kr/kvm vid årsskiftet).

Detta är centralt men lugnt läge där det är nära till både Västermalmsgallerian och Kungsholmstorg med all tänkbar service på respektive håll. Ett par kvarter bort ligger vackra Norr Mälarstrand och Riddarfjärden. Strandpromenaden längs vattnet är ett populärt motionsstråk och där hittar också Rålambshovsparken och ytterligare en liten bit bort, så ligger Smedsuddsbadet. I närområdet finns flera mysiga restauranger, såsom exempelvis Mälarpaviljongen, AG och Orangeriet. Kommunikationerna är utmärkta med tunnelbana vid Fridhemsplan (blå och grön linje) och Rådhuset (blå linje). Vid Fridhemsplan och Hantverkargatan finns flera busslinjer. Detta är helt enkelt ett väldigt uppskattat läge!

Jonas Tillman
Ansvarig mäklare

Jonas Tillman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Hantverkargatan 62, 1 tr, Såld i Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close