Såld

Kungsholmen - Nedre Kungsholmen, Stockholm

Hantverkargatan 53

Slutpris: 4 450 000 kr

Hantverkargatan 53

Charmig tvåa med låg avgift och hög komfort!

Ljus och luftig tvårummare på attraktiva Hantverkargatan, ett stenkast från Kungsholmstorg och Norr Mälarstrands vackra strandpromenad. Här finner du en ytterst väldisponerad bostad med högt i tak, vacker fiskbensparkett och rofyllt läge mot föreningens innergård. Bostaden erbjuder ett smakfullt kök med utrustning från Smeg, i sovrummet ryms en dubbelsäng, och badrummet är helkaklat och utrustat med tvättmaskin och golvvärme. Läget är svårslaget i anrika kvarter med ett brett utbud av butiker, restauranger, mysiga caféer och närservice. Välkomna till kvarter ni sällan kommer vilja lämna!

- Låg avgift
- Högt gårdsläge
- Fransk balkong
- 2.95 i takhöjd
- Mycket bra planlösning
- Rymlig klädkammare
- Gemensam takterrass

Brf Körsbäret är en äkta bostadsrättsförening som äger marken och har en låg skuldsättning. Man har dessutom en stark ekonomi och goda intäkter från kommersiella lokaler. Fastigheten är mycket välskött och har många av de stora renoveringarna bakom sig, bland annat relining som gjordes 2022.

Kontakta mig för mer information eller gör en intresseanmälan.

Jonatan Werner
Ansvarig mäklare

Jonatan Werner

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonatan

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Hantverkargatan 53, Såld i Kungsholmen - Nedre Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad