Till salu
Budgivning pågår

Kungsholmen - Kungsholmstorg, Stockholm

Hantverkargatan 30, 4tr

Senaste bud
bidding icon with dollar sign Budgivare 1 6 900 000 kr Visa alla
7 150 000 kr Eller högstbjudande
area icon Yta
  • 63 m2 boarea
floors icon Våning
  • 4 av 5 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1885
Hantverkargatan 30, 4tr

Sekelskifte - Högt i tak - Öppen spis - Balkong - 0 kr i avgift - Äkta förening

Välkommen till en av Kungsholmens bästa lägenheter! Under mina 15 år i branschen är det sällan man stöter på ett så bra boende. På bästa adress invid Kungsholmstorg hittar ni den här högt belägna sekelskifteslägenhet med 0 kr i avgift i välskött äkta förening. Lägenheten har alla attribut man kan önska sig såsom en magisk takhöjd, vackra sekelskiftesdetaljer, fungerande öppen spis samt balkong med utsikt mot Rådhuset. Lägenheten disponeras idag med ett sovrum rum och en matsal men kan enkelt konverteras tillbaka till tre rum och kök med två sovrum enligt originallösningen. Vardagsrummet rymmer med lätthet såväl vardagsrumsdel som matsalsdel. Mycket representativ byggnad med vackert trapphus.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Erik Lundkvist

Reg. fastighetsmäklare, försäljningschef Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

TV och bredband

Närområde

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Hantverkargatan 30, 4tr, Till salu i Kungsholmen - Kungsholmstorg, Stockholm
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad