Såld

Kungsholmen, Stockholm

Hantverkargatan 10, 5tr

Slutpris: 16 900 000 kr

Hantverkargatan 10, 5tr

Fantastisk lägenhet, högst upp i huset med två balkonger och en mängd vackra originaldetaljer!

På ett av Kungsholmens bästa lägen hittar ni denna mycket välplanerade och ljusa lägenhet med allt man kan önska sig! Belägen högst upp i huset med två balkonger och en mängd vackra originaldetaljer välbevarade. Här hittar vi till exempel gedigna parkettgolv, djupa fönsternischer, spegeldörrar, spanjoletter, serveringsskåp och skafferi, platsbyggd hatthylla samt stora spröjsade fönster. I det rymliga vardagsrummet finns det gott om plats för en rejäl soffgrupp eller flera små. Härligt ljusinsläpp från det stora fönstret i rakt söderläge. Vackra pardörrar binder ihop vardagsrummet med den rymliga matsalen där det finns gott om plats för en matsalsgrupp för det stora sällskapet. Ett större sovrum ligger fint separerat från de övriga i anslutning till hallen. Utgång från sovrummet också till den stora, soliga balkongen i rakt söderläge med fin utsikt över Hantverkargatan och Stadshuset i fin vy längst ner på gatan. Balkongen är djup med plats för sittgrupp och bord. I anslutning till hallen finns ett fint duschrum/gästwc. I lägenhetens mer privata del hittar vi ytterligare 2-3 sovrum, badrum och kök. I anslutning till köket ligger lägenhetens andra entré. Lägenheten totalrenoverades 2015 och är i toppskick (samtlig el och stammar är bytta).

Området kring Kungsholmstorg innehar några av Stockholms vackraste hus med eftersökta adresser och en trivsam atmosfär. Huset på Hantverkargatan 10 finns dokumenterat i skriften "Stockholms vackraste hus" där vi kan läsa att den vackra jugendbyggnaden ritades av arkitektduon Georg Hagström och Fritiof Ekman. Här kan man njuta av både stadspulsen längs Hantverkargatan och de otroliga vyerna mot Riddarfjärden och Söders höjder längs strandpromenaden vid Norr Mälarstrand. Kungsholmstorg är en fantastisk utgångspunkt för den som gillar grönska, vatten och långa promenader. Vyn från Norr Mälarstrand över Riddarfjärden kan man aldrig tröttna på och Kungsholmen runt är en klassisk runda både för motionären eller barnvagnspromenaden.

För den hungriga finns det alltid något att äta i kvarteren kring Kungsholmstorg. Här finns allt från enklare caféer och hål i väggen-hak till klassiska kvarterskrogar som Mäster Anders, Lokal Izakaya, Trattorian och underbara Mälarpaviljongen under sommartid.   

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Hantverkargatan 10, 5tr, Såld i Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad