Såld

Centrum, Uppsala

Hamnesplanaden 4C

Slutpris: 3 975 000 kr

Hamnesplanaden 4C

Invid Fyrisån med fina promenadstråk

Varmt välkommen till denna bostad med tilltalande planlösning på våning 3 med hiss från markplan. Ypperligt cityläge inbäddad i lugna omgivningar endast ett stenkast från Årummet kring Islandsbron, Hamnspången och Stadsparken.

Tilltalande planlösning som är fördelad på hall, kök med ljus skåpinredning, 2 bra sovrum, vardagsrum med utgång till inglasad balkong i bra solläge samt badrum med duschhörna och tvättmaskin. Extern förvaring i form av ett källarförråd tillhör lägenheten.

Här på Hamnesplanaden 4 C bor ni med gång- eller cykelavstånd till Centrum, Akademiska sjukhuset och universitetsinstitutioner med exempel som BMC och Blåsenhus. Ni har även närhet till vackra grönområden som Slottsparken, Botaniska trädgården och Stadsskogen med elljusspår och många fina promenadstigar. Även en ICA-butik finns inom promenadavstånd från bostaden.

Stabil förening där kabel tv och bredband ingår i avgiften. Till föreningen hör en stor och trevlig innergård, vackra planteringar, boulebana, lekplats, fontän, trädgårdsmöbler, motionsrum/träningslokal samt ett övernattningsrum och ett hobbyrum.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Hamnesplanaden 4C, Såld i Centrum, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad