Kommande bostad

Centrum, Uppsala

Hamnesplanaden 2B

  • price tag icon 3 522 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 3 rum och kök
area icon Yta
  • 64,5 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 522 kr/mån
calendar icon Byggnadsår
  • 1985
Hamnesplanaden 2B

Trivsam trea med ett utmärkt läge i stan med en härlig balkong mot föreningens rofyllda grönskande innergård. Här bor du på våning två med hiss ifrån markplan i en välmående förening. Att bo precis intill å-rummet och stadsparken är perfekt för dig som gillar att ta trevliga promenader eller att löpträna. Denna väldisponerade bostad om 65 kvm bjuder på två sovrum med gott om förvaring. Ett ljust rymligt vardagsrum med fönster i två väderstreck och en stor balkong mot den trevliga innergården. Ett funktionellt kök med plats för matsalsbord samt ett badrum med badkar. I månadsavgiften ingår Värme, Varmvatten, Kallvatten, Kabel-TV, Tvättstuga, Internet & IP-telefoni. Föreningen har en stor och trevlig innergård med vackra planteringar, lekplats, fontän och trädgårdsmöbler, motionsrum/träningslokal samt ett övernattningsrum och ett hobbyrum. Det centrala läget gör att du bor med närhet till all service som kan önskas samt att du lätt kan vara spontan i vardagen och gå på stan, restaurang eller bio.

Anmäl dig till visning redan idag!

Intresseanmälan
Christoffer Stalén Bardaxis
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Christoffer

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad